Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shiba Inu (SHIB) се движи в низходяща тенденция

Shiba Inu (SHIB) се...
Shiba Inu (SHIB) се движи в низходяща тенденция

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред низходяща тенденция на фона на консолидацията на Биткойн

Shiba Inu (SHIB) изпита низходяща тенденция в графиките с по-ниски времеви рамки през последния месец. Въпреки това, тъй като Биткойн (BTC) се търгува в диапазон и показва признаци на консолидация след преполовяване, алткойните като SHIB може да станат свидетели на повишена волатилност.

Намалена корелация с Биткойн

Намалената корелация между Shiba Inu и Биткойн може потенциално да даде възможност на възходящите сили да започнат възстановяване. Повторен тест на предишни нива на подкрепа може да диктува следващото насочено движение на криптовалутата.

Анализ на пазарната структура

Въпреки че пазарната структура на 12-часовата графика изглежда възходяща, скорошното отдръпване на SHIB остави вътрешната структура мечи. Криптовалутата се бореше да се възстанови, срещайки съпротива при нивото на корекция на Фибоначи от 50%. Освен ако не преодолее ключови нива на съпротива при $0,0000275 и $0,0000295, мечешкият краткосрочен пристрастие остава оправдан. Въпреки това, продължаващите опити за възстановяване показват обещаващи признаци.

Технически индикатори

Анализ на цената на Shiba Inu (SHIB): Анализатор идентифицира положителна тенденция

Индикаторът Chaikin Money Flow (CMF) показва силен приток на капитал и натиск за купуване, като CMF е над +0,05. Междувременно индексът на относителната сила (RSI) на 12-часовата диаграма се движи около 47, надминавайки за кратко неутралното ниво от 50 през последните дни, което потенциално сигнализира за предстоящо движение нагоре.

Анализ на натрупване и настроение в цялата мрежа

Натрупването в цялата мрежа представя положителна перспектива за Shiba Inu, като показатели като 30-дневното съотношение MVRV показват отрицателна тенденция през по-голямата част от април, което предполага, че притежателите са били на загуба. Индикатори като средната възраст на монетата обаче са с тенденция нагоре, което показва добра възможност за закупуване. Weighted Sentiment също стана положителен през последните дни, отразявайки промяна на настроенията в полза на възходящи настроения.

Пазарна перспектива

Според последните данни SHIB се търгува на $0,00002486. Въпреки че краткосрочните технически перспективи остават мечи, търговците трябва да са подготвени за потенциални възходящи движения. Въпреки това е от решаващо значение да се отбележи, че вълна от продажби на пазара на Биткойни все още може да окаже натиск надолу върху Shiba Inu и други алткойни, подчертавайки важността на предпазливите стратегии за търговия.

Заключение

Скорошното представяне на Shiba Inu отразява сложно взаимодействие на технически индикатори, пазарни настроения и по-широка пазарна динамика, особено повлияни от фазата на консолидация на Биткойн. Докато се появяват възходящи сигнали, инвеститорите трябва да проявяват предпазливост и да наблюдават отблизо ключовите нива на съпротива и пазарните развития, за да се ориентират в развиващия се пазар на ценовото действие на SHIB.

Публикацията на Олег Димитров: "Shiba Inu (SHIB) се движи в низходяща тенденция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Дейност на китове...
Дейност на китовете Shiba Inu и пазарни спекулации

Дейност на китовете Shiba Inu и крипто закачки: Разкриване на последните развития Скорошното внимание в рамките на крипто общността беше...

Оценка на текущот...
Оценка на текущото състояние на Ripple

Анализ на текущото състояние на Ripple: Преодоляване на съпротивата сред динамиката на пазара Ripple (XRP) наскоро отбеляза известни печалби,...

Цифровите активи ...
Цифровите активи с изходящи потоци: Етериум се противопоставя на тенденцията

Продуктите за инвестиране в цифрови активи преживяват четвърта поредна седмица на изходящи потоци В областта на цифровите активи...

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!