Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Какво е MultiversX (EGLD)? Бивш Елронд EGLD!

Какво е #MultiversX? Овластяване на новата граница на метавселената

В динамичния свят на блокчейн технологията, където иновациите движат напредъка, MultiversX се очертава като новаторска сила, която трябва да предефинира бъдещето на децентрализираните мрежи.

Със своята висока мащабируемост, стабилна сигурност и ангажимент за отваряне на вратите към новата граница на метавселената, MultiversX стои като фар на възможности за потребителите, бизнеса и обществото като цяло.

В сърцето на MultiversX лежи неговият роден токен, (Electronic Gold), символ на платформата амбиция да се превърне в валута за съхранение на стойност и средство за плащане за мрежови транзакции.

Със силата на шардинга, MultiversX може да се похвали с изключителни скорости на транзакции от 15 000 транзакции в секунда, невероятно ниска латентност от само шест секунди и разходи за транзакции до $0,001.

Тази ефективност го отличава от традиционните блокчейн мрежи, което го прави привлекателна опция за широк спектър от приложения.

Овластяването на разработчиците е ключов аспект от мисията на MultiversX, което им позволява да внедряват интелигентни договори, протоколи и децентрализирани приложения на платформата.

Тъй като EGLD стимулира участието на общността и играе централна роля в управлението на мрежата, платформата насърчава управлявана от общността среда, която цени активния принос от своите потребители.

Основана от визионери Бениамин Минку, Лучиан Минку и Лучиан Тодеа, пътуването на MultiversX започна с ангажимент за справяне с предизвикателствата на скалируемостта на блокчейн.

От пускането си в основната мрежа през юли 2020 г. платформата продължи да се развива, набирайки скорост и пленявайки въображението на инвеститори и ентусиасти по целия свят.

Присъединете се към нас на пътешествие през вълнуващия свят на MultiversX, докато изследваме неговите уникални характеристики, ролята на EGLD, визионерите зад проекта и потенциалното му въздействие върху бъдещето на блокчейн пейзажа.

MultiversX е готов да отключи нови хоризонти в метавселената, поставяйки началото на ера на трансформативни възможности за всички.

MultiversX – Активиране на новата граница на Metaverse

Светът на блокчейн технологията отбеляза забележителен напредък през последните години, пораждайки различни мрежи, които имат за цел да революционизират индустриите и обществата.

Сред тези новаторски платформи е MultiversX, силно мащабируема, сигурна и децентрализирана блокчейн мрежа, която се стреми да отвори новата граница на метавселената, предлагайки вълнуващи възможности за потребителите, бизнеса и обществото като цяло.

Какво е EGLD и монетата MultiversX?

Увеличете своя MultiVersX $EGLD Airdrop: Ръководство стъпка по стъпка (включен DappRadar)

В сърцето на MultiversX лежи неговият роден токен – EGLD, съкращение от Electronic Gold.

EGLD служи като основна валута в екосистемата Elrond, блокчейн протокол, който захранва MultiversX.

Концепцията за „Електронно злато“ въплъщава ролята на токена като запас от стойност и средство за плащане за използване на мрежата.

Скоростта и ефективността на MultiversX

Една от ключовите характеристики, които отличават MultiversX от другите блокчейн мрежи, е неговата впечатляваща скорост и ефективност на транзакциите.

Използвайки шардинг, MultiversX постига изключително бързи скорости на транзакции, като може да се похвали с капацитет от 15 000 транзакции в секунда.

Освен това платформата предлага латентност от само шест секунди и забележително ниски разходи за транзакции, само $0,001 на транзакция.

Ролята на EGLD в MultiversX

EGLD играе ключова роля в екосистемата MultiversX, като стимулира участието на общността и възнаграждава активните сътрудници.

Като средство за обмен, EGLD улеснява безпроблемните транзакции между потребителите на платформата и валидаторите, които предоставят основни услуги на мрежата.

Овластяване на разработчиците с EGLD

MultiversX и неговият токен EGLD осигуряват стабилна инфраструктура за разработчиците за внедряване на интелигентни договори, протоколи и децентрализирани приложения (dApps).

Това дава възможност на участниците да изпълняват широк набор от мрежови действия, отприщвайки безброй възможности за растеж и разширяване на екосистемата на платформата.

Силата на управление: Влиянието на притежателя на EGLD

Освен полезността си като средство за плащане и механизъм за стимулиране, EGLD притежава и функции за управление.

Притежателите на токена имат властта да участват активно в оформянето на бъдещето на мрежата MultiversX, като гласуват за важни решения и предложения.

Прочетете цялата статия на: https://perseuscrypto.com/blockchain/what-is-multiversx/

Публикацията на Сребрин Петров: "Какво е MultiversX (EGLD)? Бивш Елронд EGLD!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

SEC може да класи...
SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга, което потенциално засяга приложенията на ETF

SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга с потенциално въздействие върху ETF приложенията В скорошно предупреждение от правен...

Анализ на Shiba I...
Анализ на Shiba Inu: Потенциални възможности за пробив

Анализ на Shiba Inu: Неизбежен потенциален пробив при приближаване на ключови нива на съпротива Shiba Inu (SHIB) е на ръба на значително...

Пазар на криптова...
Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Навигиране на пазара на криптовалути: Анализ и прогнози от Майк Новограц В скорошно интервю Майк Новограц, главен изпълнителен директор и...

Анализиране на ис...
Анализиране на искането на SEC за дегоржиране в делото Ripple

Анализиране на искането на SEC за дегоржиране в делото Ripple Тъй като Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) очакват...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!