Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Какво означава GOAT? Какво е значението на GOAT?

Какво символизира козата, която поставят до световноизвестни спортисти в социалните мрежи и интернет? Защо е създаден GOAT? Какво означава футболният термин "Козел"? Защо Кристиано Роналдо и Лионел Меси са наречени КОЗИТЕ?

Напоследък GOAT и емотикони с кози, публикувани до различни имена в спорта, са сред най-интригуващите теми в интернет днес. Хората непрекъснато търсят тази тема в търсачките, за да дешифрират това емотикон на коза, което се поставя до някои изключително уникални спортисти в социалните медии и интернет, и какво означава GOAT.

КАКВО ОЗНАЧАВА ДУМАТА КОЗЕЛ?

е ясен термин, който също означава коза на английски. Когато световноизвестни и завършени спортисти се наричат ​​​​кози, те не се наричат ​​​​кози. Акронимът GOAT е просто съкращение.

С други думи, GOAT е акроним за „най-доброто от всички времена“ на английски. В резултат на това турският превод на коза е „най-добрият на всички времена“.

Това отличие, което се дава само на няколко избрани спортисти по света, е присъдено само на двама футболисти. Кристиано Роналдо и Лионел Меси бяха наречени GOAT, след като постигнаха несравними нива на конкурентоспособност и постижения в света.

Въпреки факта, че тези двама играчи, които са в непрекъсната конкуренция от 17-годишна възраст в историята на международния футбол, достигнаха 37-годишна възраст, тяхното съперничество продължава на терена, в бизнеса и в социалните медии.

Биткойн и изкуственият интелект: Какво предвижда основателят на BitMEX и какво означава това за бъдещето на цената на BTC?

Тези двама титани, които се състезават от около 20 години и са счупили всички рекорди в историята на футбола, бяха наречени GOAT. Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които счупиха трудни за счупване рекорди и събраха награди, не само записаха имената си със златни букви във футболната история, но и в света на спорта.

Един играч трябва да вкарва над 40 гола постоянно в продължение на 17 години, за да може само един от тези двама футболисти да разбие головите рекорди.

Само за да бие рекордите за голове, той трябва да вкара 40 или повече гола за 17 години, като същевременно спечели стотици асистенции и награди. Това е невероятно постижение. Ето защо световното обществено мнение избра тези двама футболисти за КОЗАТА.

Защото никой футболист не се е представял толкова добре във футбола от най-високо ниво до 40-те си години. В резултат на това през 20-годишното съперничество тези две самоличности бяха наречени GOAT. И така, какво точно представлява тази КОЗА? Когато се обсъждат тези двама футболисти, защо до тях се използва емоджито на козата?

Освен футбола, още трима спортисти са използвали етикета GOAT. Роджър Федерер, Майкъл Джордан и Том Брейди бяха сред спортистите, придобили етикета goat, според споделяния в социалните медии.

Лионел Меси беше единственият играч, чиято униформа включваше коза на ръкава. Меси, който беше обявен за най-великия играч на всички времена, сега записа това с надпис върху фланелката си в мачовете, в които участва.

И така, вярвате ли на футболист, различен от Кристиано и Лионел ще можете да претендирате за титлата GOAT? Наскоро имаше спекулации, че Ерлинг Хааланд, който играе за Манчестър Сити, може да бие рекорда на Меси и Роналдо, ако успехът му продължи.

Публикацията на Олег Димитров: "Какво означава GOAT? Какво е значението на GOAT?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

SEC може да класи...
SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга, което потенциално засяга приложенията на ETF

SEC може да класифицира Ethereum като ценна книга с потенциално въздействие върху ETF приложенията В скорошно предупреждение от правен...

Анализ на Shiba I...
Анализ на Shiba Inu: Потенциални възможности за пробив

Анализ на Shiba Inu: Неизбежен потенциален пробив при приближаване на ключови нива на съпротива Shiba Inu (SHIB) е на ръба на значително...

Пазар на криптова...
Пазар на криптовалути: Прозрения от Майк Новограц

Навигиране на пазара на криптовалути: Анализ и прогнози от Майк Новограц В скорошно интервю Майк Новограц, главен изпълнителен директор и...

Анализиране на ис...
Анализиране на искането на SEC за дегоржиране в делото Ripple

Анализиране на искането на SEC за дегоржиране в делото Ripple Тъй като Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) очакват...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!