Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PayPal разкрива център за криптовалути след пускането на PYUSD Stablecoin

Coinspeaker PayPal разкрива център за криптовалути след пускането на PYUSD Stablecoin

Водещата американска разплащателна компания PayPal направи още една стъпка в индустрията на цифровите активи със стартирането на своя център за криптовалути. Тази функция позволява на потребителите да взаимодействат с различни крипто активи като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). Ходът идва само една седмица след представянето на родния стейбълкойн, наречен PYUSD, който е подкрепен 1:1 от щатския долар.

Според доклад на Cointelegraph платежният гигант е актуализирал своите правила и условия, за да предложи информация за това как потребителите могат да използват нововъведения Cryptocurrencies Hub, за да изследват света на цифровите активи. Тази стратегическа маневра демонстрира амбицията на компанията да се утвърди като видна крипто-приятелска платформа.

Нахлуването на PayPal в нововъзникващата икономика започна през октомври 2020 г., когато компанията разшири услугите си, за да позволи на потребителите да купуват, продават и държат активи в своите сметки. Малко след това, през март 2021 г., компанията разшири своите крипто услуги, позволявайки на клиентите да плащат в други онлайн бизнеси, използващи криптовалута.

PayPal разкрива своя център за криптовалути

Базираната в САЩ компания за разплащания сега задълбочи позициите си в индустрията с пускането на противоречивия стейбълкойн и последващото въвеждане на центъра за криптовалути. Тази нова функция има за цел да улесни безпроблемното купуване и продаване на криптовалути. По-специално, той дава възможност на потребителите да използват постъпленията от техните крипто транзакции за покупки през платформата PayPal.

След официалното си стартиране, Cryptocurrencies Hub ще бъде безпроблемно интегриран със съществуващите PayPal акаунти на потребителите, достъпни чрез техните съществуващи идентификационни данни за вход.

Освен това новото крипто предложение е предназначено да позволи бързи преобразувания между PYUSD и разнообразна гама от други цифрови активи. Според компанията всеки баланс, показан в центъра за криптовалути, представлява общата сума на всеки показан актив.

PayPal пуска център за криптовалути след разкриването на PYUSD

„Всеки баланс във вашия център за криптовалути представлява вашата собственост върху сумата на всеки показан крипто актив. Вие няма да държите самите цифрови крипто активи във вашия баланс на крипто активи“, обясни компанията в наскоро актуализираните условия на услугата.

Потребителите на Хаваите са освободени от използването на новата услуга на PayPal

Въпреки че новата крипто услуга на PayPal позволява на потребителите да изследват крипто индустрията, достъпът до тази иновативна функция е ограничен в определени юрисдикции и за определени лица. Компанията е избрала персонализиран подход за предоставяне на достъп до нововъведената услуга.

Според разплащателната фирма, за да отговарят на условията за Cryptocurrencies Hub, новите потребители трябва да отворят лична сметка в PayPal и да поддържат сметка за баланс в добро състояние. Освен това потребителите трябва да предоставят ключова идентификационна информация, включително пълното си име, физически адрес, дата на раждане и идентификационен номер на данъкоплатеца.

Тези правила обаче не се прилагат за жителите на Хавай, тъй като компанията ги е изключила от използването на новата крипто услуга.

„Вашият достъп до Cryptocurrencies Hub ще бъде през акаунта за баланс на вашия личен PayPal акаунт. Ако сте жител на Хавай, няма да ви бъде разрешено да създадете център за криптовалути в момента“, казаха от компанията.

следващия

PayPal разкрива център за криптовалути след пускането на PYUSD Stablecoin

Публикацията на Георги Шопов: "PayPal разкрива център за криптовалути след пускането на PYUSD Stablecoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Оценка на текущот...
Оценка на текущото състояние на Ripple

Анализ на текущото състояние на Ripple: Преодоляване на съпротивата сред динамиката на пазара Ripple (XRP) наскоро отбеляза известни печалби,...

Цифровите активи ...
Цифровите активи с изходящи потоци: Етериум се противопоставя на тенденцията

Продуктите за инвестиране в цифрови активи преживяват четвърта поредна седмица на изходящи потоци В областта на цифровите активи...

Анализатор вижда ...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от...

SEC подава послед...
SEC подава последен отговор в делото на Ripple, сигнализирайки за ключова фаза в съдебната битка

Окончателният отговор на SEC в делото за Ripple сигнализира за ключов момент в съдебната битка Продължаващата правна сага между Комисията по...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!